'Vier samen de liefde'

Als bruidsfotograaf leg ik graag alle waardevolle en emotionele momenten van jullie trouwdag vast.

Dankzij verrassende beelden van bijzondere momenten, beleven jullie telkens weer na het zien van de foto's jullie trouwdag opnieuw.

Wat kun je verwachten:

Spontane beelden


Ik heb enorm veel liefde voor spontane en ongedwongen fotografie. Daarom leg ik jullie dag precies zoals het was vast. Bij mij hoeven jullie dus niet bang te zijn voor te geposeerde en statische foto's.


Een mooie ervaring


Het enige wat ik verwacht, is dat jullie veel van elkaar, de familie en vrienden genieten.  Naast het leveren van mooie foto's vind ik het vooral heel belangrijk dat mijn klanten een fijne ervaring met mij erbij hebben.



Oog voor momenten​


Door mijn relaxte manier van fotograferen bevind ik mij in de mooiste situaties en kan ik jullie verrassen met beelden van echte bijzondere momenten.



Back-up bij ziekte


In geval van nood heb ik een uitgebreid netwerk van professionele trouwfotografen met dezelfde werkwijze en stijl.

Bruidsalbum

Pas wanneer jullie 100% tevreden zijn met de digitale opmaak van jullie album, zal ik deze voor laten afdrukken.

Geen stress​

Met alle liefde help ik graag met het ontwikkelen van jullie tijdschema voor een onvergetelijke en avontuurlijke dag zonder een opgejaagd gevoel.

Tips & Tricks


Dankzij alle mooie bruiloften die ik al heb mogen meemaken weet ik precies wat je wel en misschien beter niet kunt doen. Met alle liefde deel ik deze handige info met jullie.


Privacy


Tijdens jullie dag kan het zijn dat ik ook met mijn telefoon wat beeldmateriaal maak. Net als alle foto's zal ik dit materiaal alleen met jullie toestemming online gebruiken.

Na de bruiloft ontvang je:

Binnen 5 werkdagen 10 previews en binnen 6 weken de mooiste beelden digitaal in hoge resolutie (min. 450 foto's voor 6 uur fotografie)



Een online galerij met jullie bruidsfoto's, gemakkelijk te delen met jullie vrienden en familie en te downloaden in hoge resolutie


Een luxe bruidsalbum van

20 x 30, dit album bestaat standaard uit 24 pagina's en wordt geleverd met een linnen cover in een kleur naar keuze. (Uitbreiding van het album is mogelijk)


Persoonlijke webshop, samen met jullie gasten hebben jullie de mogelijkheid om foto's te bestellen.

+ 25 fotoafdrukken

van jullie meest favorieten momenten

INVESTERING


Vanaf 6 uur

2.550,-

inclusief btw

  • Reiskosten t/m een straal van 50 km buiten Someren worden vergoed (daarbuiten € 0.35 per km).
  • Meer uren? Uitbreiden kan voor € 130,- extra per uur. (elk extra uur +25 foto's)

Wil je weten of ik nog beschikbaar ben op jullie datum?