Hi,

Ik zal mij even voorstellen, ik ben Charlotte, een dromer, gek op de liefde en geïnspireerd door het licht. 

Ik woon al 10 jaar in het gezellige bourgondische dorp Someren. Oorspronkelijk kom ik uit Leiden, maar voor de liefde ben ik naar Brabant verhuisd en ben ik inmiddels helemaal gelukkig ingeburgerd.

Het liefst wandel ik iedere dag met mijn camera door de bossen, op zoek naar mooie nieuwe plekjes. Van rustige meertjes en uitgestrekte landschappen vol zandheuvels of geel hoog gras word ik heel gelukkig. Helemaal tijdens de zonsondergang, want dan wordt de wereld altijd een stukje magischer. 

Ik ben een energiek en vrolijk persoon met als missie de mooiste herinneringen vast te leggen op de allermooiste plekken.

Mijn doel is om jou naast het leveren van mooie foto’s een leuke ervaring mee te geven. Waarschijnlijk lijkt het je spannend om gefotografeerd te worden, een mooie uitdaging voor mij om je gerust te stellen en ervoor te zorgen dat je kan genieten van het moment. Dit doe ik door gezellig met je kletsen en je tijdens de shoot wat resultaten te laten zien, zodat jij meer zelfvertrouwen krijgt. Op die manier kan ik jouw mooiste versie vastleggen en komen echte herinneringen op beeld, waardoor jij met een fijn gevoel kan terug kijken op de shoot.

Ga je trouwen, krijgen jullie een kindje of start je een eigen onderneming?

Neem gerust contact op, ik verdiep mij graag in jouw wensen.Follow me on Instagram