''Show me your love!''

“In alle opzichten fantastisch, met een extra streepje voor op andere partijen die je inhuurt voor je bruiloft rondom communicatie en stiptheid. Altijd duidelijk, altijd op tijd en we hebben er op geen enkel moment achteraan moeten zitten (wat eigenlijk bij andere partijen altijd het geval was)! Kortom een leuk en oprecht persoon en echt met oog voor haar vak.”

“Behalve dat Charlotte fantastische foto’s maakt, stelde ze mij en mijn kindje op ons gemak. Ze heeft leuke ideeën èn humor! Het werd daardoor een ontzettend fijne, gezellige shoot met prachtig eindresultaat! Naast de super mooie foto’s is de shoot dus ook een fijne herinnering geworden! Thanks Charlot!”

“Charlotte neemt alle tijd voor je en zorgt voor een ontspannen sfeer (niet gemaakt). Ze geeft uitgebreid uitleg over alles in de mail en komt alle afspraken correct na. Dit heeft ervoor gezorgd dat we ons gezinnetje met twee dochtertjes leuk op de foto hebben; want ze zijn zo snel groot.. Ik kan Charlotte met een gerust hart aanbevelen voor je familie- of trouw reportage.”

“Onze eerste indruk is tot na de bruiloft meerdere malen bevestigt: Charlotte heeft passie voor haar vak, is enthousiast, inlevend en heeft onze wensen met veel aandacht en afstemming tot in detail visueel gemaakt. Hierdoor zijn het ook onze foto's geworden zoals we vooraf in gedachten hadden.”

“Samen hebben wij een love shoot door Charlotte vast laten leggen. Ze geeft goede instructies maar de shoot/foto's zijn vol met spontaniteit. Foto's waar wij echt wij zijn in een prachtige omgeving. Hele fijne persoonlijke omgang en natuurlijk het mooie eindresultaat!”

“Professioneel, gezellig en mooi eindresultaat met een drukke familieshoot met de kids.”

“Ik heb een brandingshoot door Charlotte laten doen voor mijn website. Charlotte voelde goed aan wat de foto's moesten uitstralen voor mijn website. Ze stelt je op je gemak waardoor je vergeet dat ze een camera vast heeft. Hierdoor ontstaan er mooie en spontane foto's. Ik ben zeer tevreden met het eind resultaat! Dankjewel lieve Charlotte!”

“Wij hebben een zwangerschaps/gezinsshoot laten doen door Charlotte en we zijn super blij met zowel de ervaring als het resultaat. De omgang met Charlotte is heel natuurlijk. Dat maakt dat je je op je gemak voelt en daardoor ontspannen voor de camera staat. Ook kon ze heel goed omgaan met ons dochtertje van 2,5. Uiteindelijk zijn de foto's heel mooi en puur geworden, precies zoals wij wensten!”

“Charlotte heeft voor ons een hele mooie familieshoot gedaan. We zijn super blij met het eindresultaat. Charlotte deed het zo leuk met de kids ook, ze waren al snel vertrouwd waardoor de foto's extra leuk zijn geworden. Top! Wij gaan haar zeker in de toekomst weer boeken. Een hele lieve meid die prachtige foto's maakt.”

“Van een vriendin van me kreeg ik een zwangerschapsshoot kado, super leuk!
Je zwangerschap is een bijzondere tijd en wil je uiteraard vast laten leggen.
Al ben ik zelf niet van in de spotlights staan, was dit een perfecte shoot!
De nadruk ligt natuurlijk op de bolle buik en door de relaxte sfeer met Charlotte was het een makkie en erg gezellig!
Je voelt je op je gemak en de foto’s zijn ontzettend mooi geworden!
Een echte aanrader en een mooi aandenken aan je zwangerschap!”

“Charlotte nam uitgebreid de tijd en creëerde een fijne sfeer tijdens de newborn shoot. Kort na de shoot hebben we een prachtige set foto's en een mooi album mogen ontvangen. Ik zou Charlotte Fotografie aan iedereen aanbevelen.”

“Charlotte is op onze bijzondere dag aanwezig geweest als trouwfotograaf en heeft dit van begin tot het einde GEWELDIG vastgelegd!
Charlotte is een hele lieve meid, die je er graag heel de dag bij kunt hebben. Ze weet wat ze doet en bovenal maakt ze prachtige foto’s! Al vrij snel hadden we de foto’s mogen ontvangen en tot onze grote verbazing was afgelopen donderdag ons fotoalbum al klaar! En dat op pakjesavond!!!
Wij kunnen haar echt aan iedereen aanbevelen als fotograaf, ze is een TOPPER!!!”

“Charlotte is een lieve en spontane fotograaf, die veel kennis heeft in haar vak. Ze laat jou op je gemak voelen, waardoor er spontane beelden ontstaan.”

“Doordat Charlotte open, spontaan heel lief en gezellig is maar ondertussen professioneel aan het werk, voelde het voor ons en onze kinderen meteen heel vertrouwd. En daardoor ging het ook bijna als vanzelf om ze alle vier leuk op de foto te krijgen! Als we nog eens foto’s willen dan gaan we zeker terug naar Charlotte!”

“Ontzettend fijne ervaring met Charlotte gehad als fotograaf tijdens onze bruiloft. Tijdens de shoot geeft ze goede aanwijzingen en zorgt ze voor een relaxte sfeer. Gedurende de rest van de dag en avond heb bijna niet door dat ze er is. Het eindresultaat is een verrassend overzicht van alle mooie momenten gedurende de dag in een boek, een stukje herbeleving gewoon. Echt een aanrader!”

“Super tevreden en super blij met de mooie foto's.
Heeeeeel erg bedankt.
De kids hebben het goed gedaan omdat je zo rustig bent en geen eisen stelt bij de kleintjes.
Veel leuke en mooie ideeën.”

“Charlotte is een professionele, energieke en integere fotograaf. Ze communiceert helder, luistert naar jouw wensen en stelt je enorm op je gemak!
Mooie, scherpe foto’s die de sfeer weergeven en daarbij leuke details worden uitgelicht.”

“Charlotte heeft onze speciale dag perfect vastgelegd.
Het is een hele mooie fotoreportage geworden en ook het fotoalbum is prachtig door haar samengesteld!
Met de foto's beleven wij de dag steeds weer opnieuw.
Wederom erg bedankt voor de ontzettend fijne samenwerking Charlotte!”

“Charlotte is een fantastische fotografe; wij zouden haar iedereen aanbevelen! Ze is onze trouwfotografe geweest en heeft geweldig werk afgeleverd. Ze is een leuke, spontane meid, die iedereen op hun gemak stelt; dit zie je ook zeker terug in de foto's. We hebben net ons trouwalbum ontvangen.. En we zijn heel dankbaar en tevreden dat we voor Charlotte hebben gekozen!”


Follow me on Instagram