John & Celina

Na kennismaking met dit mooie bruidspaar was er direct een goede klik van beiden kanten.

John en Celina zijn een ontzettend lief en leuk stel, die mij de eer gaven hun bruiloft een weekend lang in de Ardennen vast te leggen.

Wanneer ik meerdere dagen op een bruiloft aanwezig kan zijn, is het voor mij makkelijk om met alle gasten kennis te maken. Dit kan in het voordeel werken voor de foto's. Door de vertrouwde sfeer die zo ontstaat, wordt het dan voor mij nog gemakkelijker om echte pure momenten vast te kunnen leggen.

Het was een sprookje om het bruidspaar in en om het kasteel vast te leggen. Iedereen, waaronder ikzelf, heeft van het weekend genoten. Een bruiloft die zelfs voor mij een prachtige herinnering is geworden.

Na een kennismaking met meerdere professionele trouwfotografen, hebben we gekozen voor Charlotte fotografie om ons trouwweekend vast te leggen.

Onze eerste indruk is tot na de bruiloft meerdere malen bevestigt: Charlotte heeft passie voor haar vak, is enthousiast, inlevend en heeft onze wensen met veel aandacht en afstemming tot in detail visueel gemaakt. Hierdoor zijn het ook onze foto's geworden zoals we vooraf in gedachten hadden.

Wij zijn heel tevreden met het eindresultaat van de foto’s / albums. We krijgen veel complimenten over de speelsheid, mooie effecten en kwaliteit van de foto's. Door haar aanwijzingen en creaties (zoals een foto in de avond onder een met led draadjes verlichte paraplu) zijn belangrijke momenten een stuk mooier en leuker geworden, zowel om te zien als het maken van de foto's zelf.

Aansluitend zijn zowel wij als onze gasten erg te spreken over de gezelligheid en energie van Charlotte, waardoor het voor iedereen leuk dan wel onmerkbaar was om gefotografeerd te worden die dag.

Kortom, Charlotte heeft onze verwachtingen van een bruidsfotograaf tot in ieder detail overtroffen. Ga zo door!


John & Celina